Cadeaubonnen


Cadeaubonnen

Vanwege het Coronavirus hebben we noodgedwongen onze deuren op last van de overheid moeten sluiten op 15 maart. Dit heeft ons en ons bedrijf een flinke financiële en emotionele klap op laten lopen. Dusdanig zwaar, dat we op 1 juni hebben moeten besluiten om voorlopig officieel gesloten te blijven. Vanwege Corona zagen we geen andere uitweg. Exploiteren van de onderneming kostte in dit geval meer, dan gesloten blijven. We zagen onze opgebouwde buffer en privégelden in de zaak verdwijnen.

Doordat we ad hoc moesten sluiten en vervolgens niet meer open konden, hebben we onze gasten niet de gelegenheid kunnen bieden eventuele cadeaubonnen in te wisselen. Helaas hebben we de middelen niet om iedereen direct tegemoet te komen, niet financieel en niet in natura. Dit betreuren wij ten zeerste. Natuurlijk willen wij onze gasten niet in de kou laten staan, dus werken we op de achtergrond nog hard aan een oplossing. Voor de afwikkeling van Noot zijn we afhankelijk van een aantal partijen. Wederom door COVID-19 verloopt dit erg moeizaam en traag, wat ook zijn weerslag heeft op de compensatie van de openstaande cadeaubonnen. Wij verwachten medio oktober een oplossing te hebben waar iedereen tevreden mee gaat zijn.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, schroom dan niet een mail te sturen naar info@restaurantnoot.nl.

Met vriendelijke groet,

Mendie & Paul

Restaurant Noot

Noot gesloten per 1 juni

Bedankt voor de steun

 

 

 

+ There are no comments

Add yours