Menu

Menu

Voor de culinaire ontdekker is er ons maandelijks wisselend verrassingsmenu, bestaande uit toegankelijke ingrediënten in een culinair jasje. Bepaal zelf het aantal gangen (3, 4, 5 of 6) en word verrast door de keuze van onze keukenbrigade. Dieetwensen of allergieën? We horen het graag vooraf, zodat het menu hierop kan worden aangepast. De verrassingsgerechten zijn eventueel ook los te bestellen, zie onze NOOT gerechtjes.

Het chef’s menu wordt geserveerd inclusief amuse, broodje met olijfolie, peper & zout en huisgemaakte friandises bij de koffie/thee.

We serveren graag bijpassende wijnen of bieren!

Borrelhapjes & NOOT gerechtjes! Op deze kaart staan zowel koude als warme gerechten die (bijna) allemaal worden uitgevoerd in kleinere porties. Lekker voor bij de borrel, om samen te delen, voor de mensen die niet kunnen kiezen, voor de mensen die juist wel willen kiezen, voor de kleine eters, voor de lekkere trek, de snelle hap en al het bovenstaande. De gerechtjes zijn in willekeurige volgorde te bestellen.

No(o)ten op de zang in de vorm van allergieën of andere zaken die van belang zijn? Laat het ons vooraf weten, we houden hier graag rekening mee!

 

 

 

 

Noot Frituur + Planken om te delen

Noot Frituur + Planken om te delen

 

Drankarrangementen

Drankarrangementen