mogelijkheden

mogelijkheden

NOOT specialiseert zich in het creatief neerzetten van privé evenementen voor zowel de particuliere als zakelijke gast. Iets te vieren? Feesten, partijen, gereserveerde lunch, diner of een aangeklede borrel? NOOT staat 7 dagen per week klaar op elk gewenst moment. Ook als het restaurant voor het publiek gesloten is, opent NOOT op verzoek graag haar deuren voor een evenement.

Dit biedt de mogelijkheid om met het hele gezelschap exclusief te genieten in ons restaurant. Om een privé evenement geheel naar wens te laten verlopen, hebben we het liefst persoonlijk contact. Zo brengen we alles goed in kaart en kunnen we een passende offerte uitbrengen. Mail ons, bel ons of loop even binnen bij NOOT om de mogelijkheden te bespreken. Alles is bespreekbaar, ook buiten onze reguliere openingstijden.

Privé

Privé

Bruiloft, jubileum, verjaardag of een andere gelegenheid die om iets extra’s vraagt? NOOT regelt het! Onze ruimte is aangenaam, sfeervol en uitermate geschikt voor grote groepen. Hapjes of lunch op locatie? Geen probleem! NOOT bereidt het voor en neemt de zorg uit handen. Tevens verzorgt NOOT condoleances met persoonlijke touch na een uitvaart of crematie. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Zakelijk

Zakelijk

Bij NOOT kunnen bedrijven terecht voor alle zakelijke wensen. Vergaderingen, besprekingen, lunch en diner, een luxe aangeklede borrel of lunch/diner/borrelhapjes op locatie. Alles is bespreekbaar! Ook buiten onze reguliere openingstijden dus. Met onze menukaart en ons maandelijks wisselend verrassingsmenu, biedt NOOT een mooie beleving en voor ieder wat wils. Voor grote gezelschappen (vanaf 6 personen) maken wij een menu op maat en dat alles in een ongedwongen, maar professionele sfeer. Als het weer het toelaat kan ook buiten op ons ruime terras worden genoten. Rondom ons restaurant is overal gratis parkeergelegenheid met behulp van de blauwe parkeerschijf.

Neem contact met ons op